Praktisch

Update 31 maart 2020

In verband met het corona-virus hebben we de volgende maatregelen genomen.

  • Alle geplande therapiesessies gaan voorlopig gewoon door, in principe alleen op afstand (alleen digitaal) via Zoom of per telefoon. Als u zich (allebei)  fit voelt en geen klachten van hoesten of koorts hebben blijft Beertje de mogelijkheid bieden van face-to-face sessies bij haar thuis. Deze regeling blijft van kracht tot 1 juni 2020.
  • De geplande sessies kunnen worden afgezegd bij eventuele ziekte of gezondheidsklachten van de therapeut. Een afzegging of no-show van uw kant zal niet worden doorberekend of gefactureerd, ook niet binnen 48 uur voor aanvang van de sessies.
  • Sessies op afstand kunnen plaatsvinden via Zoom of per telefoon. Laat een dag tevoren via email aan uw behandelaar, Jose of Beertje weten welke vorm uw voorkeur heeft, en wat uw contactgegevens zijn (bdeboer@perspectief-utrecht.nl of jvandiejen@perspectief-utrecht.nl ) zodat wij U een uitnodiging kunnen sturen als u kiest voor een digitale sessie. Voor deze digitale sessies op afstand gelden de gebruikelijke duren (in minuten) en tarieven.
  • Raadpleeg deze website  regelmatig voor verdere aankondigingen.

 

 

Aanmelden

Als je je aanmeldt, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. We bespreken dan kort je wensen en onze mogelijkheden. In een  kennismakingsgesprek kijken we vervolgens of ons behandelaanbod bij jullie past. Onze beschikbare dagen zijn woensdag (overdag en ’s avonds) en vrijdag (overdag).

Tarieven

Relatie- /gezinstherapie met 1 behandelaar, 75 minuten:     €160,00

Relatie- /gezinstherapie met 2 behandelaars, 75 minuten:   €190,00

Individuele therapie met 1 behandelaar, 45 minuten:    €110,00

Wij werken niet met vergoeding door verzekeraars. Na de therapiesessie ontvang je van ons een factuur per mail.

Wij adviseren om gebruik te maken van onze mogelijkheid van therapie met twee behandelaars. Dit is – wat ons betreft – de extra kosten meer dan waard. Het voorkomt nog beter bij cliënten een gevoel van partijdigheid van de behandelaar en bovendien zijn er soms verschillende voorkeuren voor het ‘type’ behandelaar. Het is onze ervaring dat wij met zijn tweeën meer zien en daardoor vaak sneller tot de kern van de problemen doordringen en het therapie-proces sneller verloopt.

Annuleren van een afspraak

Als je niet aanwezig kan zijn op een gemaakte afspraak, verwachten wij dat je die uiterlijk 48 uur van tevoren afzegt. Een afspraak die korter dan 48 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt in rekening gebracht.

Klachten

Klachten over de behandeling kun je in eerste instantie het beste met de eigen behandelaar(s) bespreken. Mogelijk gaat het om misverstanden die in een gesprek opgelost kunnen worden. Hierbij kan, indien wenselijk, een collega behandelaar worden ingeschakeld. Wanneer het ons niet lukt om de gerezen problemen rechtstreeks op te lossen, zullen wij je informeren over de mogelijkheid een klacht in te dienen middels de klachtenregeling van onze beroepsvereniging.