Praktisch

Update 9-12-21

In verband met het corona-virus hebben we de volgende maatregelen genomen.

  • Alle geplande therapiesessies gaan voorlopig gewoon door en in principe weer gewoon face-to-face met 1,5 meter afstand. Als u zich (allebei)  fit voelt en geen klachten van hoesten of koorts hebben blijft Beertje de mogelijkheid bieden van face-to-face sessies bij haar thuis: Biltsestraatweg 108, Utrecht. Jose reserveert voor haar afspraken weer een kamer in het Coachhuis, Oorsprongpark 7, Utrecht. Deze regeling blijft tot nader order van kracht en is uiteraard afhankelijk van het beloop van de landelijke Covid-richtlijnen.
  • De geplande sessies kunnen worden afgezegd bij eventuele ziekte of gezondheidsklachten van de therapeut. Een afzegging of no-show bij Covid-klachten van uw kant zal niet worden doorberekend of gefactureerd, ook niet binnen 48 uur voor aanvang van de sessies.
  • Sessies op afstand kunnen plaatsvinden via Zoom of per telefoon. Laat een dag tevoren via email aan uw behandelaar, Jose of Beertje, weten welke vorm uw voorkeur heeft, en wat uw contactgegevens zijn (bdeboer@perspectief-utrecht.nl of jvandiejen@perspectief-utrecht.nl ) zodat wij U een uitnodiging kunnen sturen als u kiest voor een digitale sessie. Voor deze digitale sessies op afstand gelden de gebruikelijke tijdsduur (in minuten) en tarieven.
  • Raadpleeg deze website  regelmatig voor verdere aankondigingen.

 

 

Aanmelden

Als u zich aanmeldt, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. We bespreken dan kort uw wensen en onze mogelijkheden. In een  kennismakingsgesprek kijken we vervolgens of ons behandelaanbod bij jullie past. De beschikbare dagen van Jose zijn de woensdag (overdag en ’s avonds) en de vrijdag (overdag); voor Beertje zijn dat alle werkdagen van de week (overdag en ’s avonds)  behoudens de vrijdagavond

update 9-12-21 Op dit moment hebben wij geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Wij schatten de wachttijd  nu op 8 a 10 weken (februari 2022)

Tarieven

Relatie- /gezinstherapie met 1 behandelaar, 75 minuten:     €160,00

Relatie- /gezinstherapie met 2 behandelaars, 75 minuten:   €190,00

Individuele therapie met 1 behandelaar, 60 minuten:    €110,00

Wij werken niet met vergoeding door verzekeraars. Na de therapiesessie ontvang je van ons een factuur per mail.

Wij adviseren om gebruik te maken van onze mogelijkheid van therapie met twee behandelaars. Dit is – wat ons betreft – de extra kosten meer dan waard. Het voorkomt nog beter bij cliënten een gevoel van partijdigheid van de behandelaar en bovendien zijn er soms verschillende voorkeuren voor het ‘type’ behandelaar. Het is onze ervaring dat wij met zijn tweeën meer zien en daardoor vaak sneller tot de kern van de problemen doordringen en het therapie-proces sneller verloopt.

Annuleren van een afspraak

Als u niet aanwezig kan zijn op een gemaakte afspraak, verwachten wij dat je die uiterlijk 48 uur van tevoren afzegt. Een afspraak die korter dan 48 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt in rekening gebracht. Op deze regel wordt, zoals hierboven vermeld, een uitzondering gemaakt als de annulering verband houdt met Corona-klachten.

Klachten

Klachten over de behandeling kunt u in eerste instantie het beste met de eigen behandelaar(s) bespreken. Mogelijk gaat het om misverstanden die in een gesprek opgelost kunnen worden. Hierbij kan, indien wenselijk, een collega behandelaar worden ingeschakeld. Wanneer het ons niet lukt om de gerezen problemen rechtstreeks op te lossen dan kunt u overwegen gebruik te maken van de mogelijkheden op deze pagina:  www.p3nl.nl/klachtenregeling/cliënten