Houd Me Vast – relatie cursus

Houd me Vast cursus

Onze intervisiegroep, een team van 5 zeer ervaren EFT en NVRG relatietherapeuten, biedt met regelmaat, ongeveer vier keer per jaar, een Houd me Vast cursus aan.

Een Houd me Vast relatiecursus helpt om je partnerrelatie te verbeteren. Het is een soort EFT therapie in sneltreinvaart, je behandelt dezelfde onderwerpen als in “individuele” EFT partnerrelatie-therapie, maar in een hoog tempo en met veel inzet van jullie zelf tussen de sessies door.

Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen en uit te spreken naar elkaar. Je leert jezelf en elkaar beter begrijpen. Dit alles zorgt voor meer rust, meer verbinding en een stevigere basis van jullie relatie. Uit allerlei onderzoek blijkt dat de Houd me Vast cursus enorm snel en blijvend je relatie verbetert. De Houd me Vast cursus is echt een cadeau voor jezelf, elkaar en jullie eventuele kinderen!

In de Houd me Vast relatiecursus leren jullie onder andere:

*Hoe liefde werkt: begrijp je emoties in termen van verbinding
*Onderzoeken en veranderen van (destructieve) patronen binnen jullie relatie
*Je gevoeligheden in de relatie herkennen
*Op een andere manier omgaan met de moeilijke momenten die in jullie relatie zijn voorgevallen
*Praten over jullie intimiteit en verlangens en eventuele drempels hierin
*Hoe jullie een veilige basis kunnen bouwen om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Deze Houd me Vast cursus vindt plaats in een intieme setting met een kleine groep, zodat we elk stel begeleiding op maat kunnen bieden tijdens de training. Aan deze training doen maximaal zes stellen mee. De training is zo opgezet dat er een gezamenlijk gedeelte is, afgewisseld met gesprekken alleen met je partner, waarbij je deels begeleid wordt door ons. Tijdens de training werken we met videomateriaal, oefeningen en huiswerk opdrachten. Individuele problemen zullen we niet in groepsverband bespreken en je hoeft niets te delen wanneer je dat niet wilt. De meeste mensen zien op tegen relatietherapie in een groep, maar je werkt vooral samen met je partner!

De eerstvolgende Houd me Vast cursus is op zondag 3 maart en zondag 10 maart 2024

LOCATIE:  Mauritsstraat 100  Utrecht

KOSTEN:
€850,- per stel, inclusief intake,  jullie eigen Houd me Vast werkboeken en uitgebreide lunch op beide dagen.

Om je aan te melden en voor meer informatie:  mail contact@psychotherapiebijlotte.nl

Deze Houd me Vast cursus in jan.-feb. 2024 wordt gegeven door Marlies Lenstra en Lotte van Hoorn